chceš se stát členem naší chilli Beef rodiny tak se zaregistruj zde a dozvíš se víc
STAŘENÉ HOVĚZÍ MASO
Kvalitní, několik měsíců vyzrálé hovězí maso, jedinečné chuti.
NEJOBLÍBENĚJŠÍ PRODUKTY
Sušené hovězí maso 30g
hovězí maso vyzrálé nízký roštěnec nasolené přidané koření, ocet, sojová omáčka kikkoman, worchester, chilli, pepř, sršní med.
Pečený česnek - 1 Ks 0,7 l
Pečený česnek: pečením ztratí svou čpavou chuť, a získá jemnou, nasládlou oříškovou chuť. A to mu rozšiřuje možnosti k využití v kuchyni. Krom toho, že má neskutečné antibiotické a antibakteriální účinky je prostě hrozně dobrý ke každému masu a hlavně k tataráku z beefshop.
Demi - Glace - 1 ks 0,7l
Omáčka Demi-glace: omáčka s velmi zredukovaným základem pečeného hovězího vývaru k zintenzivnění masové chuti. Bez přidaných dochucovadel a glutamátů. Objem sklenice 0,3l
Přepuštěné máslo - 1 ks 0,3l
Přepuštěné máslo: Ghí je přepuštěný máselný tuk, který je připravován u nás na grilu z kvalitního českého másla. Neobsahuje žádné mléčné sušiny, laktózu a lepek! Má vysoký bod zápalu, jako náš šefkuchař. Proto je vhodný nejen pro smažení a do základu všech jídel. Steak dělaný na přepuštěným másle má zcela jinou chuť a pozdvihne již tak výtečné maso z beefshop ještě na vyšší úroveň. Objem sklenice 0,3l
Kulajda - 1ks
Kulajda: typická bílá polévka se základem z pečeného hovězího vývaru. Neobsahuje stabilizátory a nechtěné ochucovadla. Vše poctivě připraveno Naším Šéfem a Kačkou. Obsah sklenice 0,75l
Hovězí tatarák z vyzrálého pupku, 0,200g
Hovězí tatarák: Syrové hovězí maso z vystařeného pupku, ochucené olivovým olejem,solí, žloutkem. Prodáváme s konfitovaným česnekem, nakládanými okurkami a topinkami opečenými na přepuštěném másle...
Pečený hovězí vývar- tekuté maso, 1ks
Tekuté maso. Pečením vyváženého poměru surovin vzniká koncentrovaný vývar, který zkrátka nesmí chybět v žádné kuchyni. K jeho přípravě využíváme tradiční metodu, kdy pečením masa spolu s morkovými kostmi, telecími klouby, kořenovou zeleninou a vodou, vznikne hustý nepasterizovaný vývar plný šťavnatých rozpadajících se kousků masa. Jeho intenzivní chuti a temně zlaté barvy jsme docílili pozvolným táhnutím po dobu devíti dnů. Dost možná jste takto silný vývar nikdy neochutnali. Je to životabudič. Víme, že polévka je grunt, o této to platí dvojnásob. Neobsahuje žádná dochucovadla, glutamáty, ani jiné dobroty tohoto druhu. Budete mít tu čest s pořádným vývarem, který promění vaši polévku a omáčku ve vynikající jídlo. Že skvěle chutná i samotná, to je jasná věc. Pečená polévka umí divy. Postaví na nohy marody, po náročném dni dodá energii a po dlouhé noci nastartuje organismus do svěžího dne. Zdravě nasytí celou rodinu a děti se po ní budou olizovat až za ušima. Tekuté maso je zkrátka staronový gastro zážitek! Vyzkoušejte Tekuté maso. Vaši várku polévek vám doručíme až pod nos
Vyzrálá Hovězí svíčková - Filet mignon, 1kg
Filet Mignon nebo-li Svíčková: je maso ze zadní čtvrtě skotu. Název je odvozen od tvaru masa, připomínajícího svíci. Jedná se o vysoce kvalitní, šťavnaté zadní maso. Při základním zpracování se z povrchu odstraňuje tuková tkáň, blány a šlachy, čistá svalovina se pak obvykle porcuje na tři základní části - palec, špičku a střed. Svíčková bývá často označována za nejkvalitnější část hovězího masa, používá se na bifteky, tatarské bifteky....Na druhou stranu vzhledem ke své minimální tučnosti může například při steakové úpravě chuťově zaostávat za jinými kusy hovězího masa.
Vyzrálý Hovězí Tomahawk, 1 - 1,3kg.
Hovězí Tomahawk steak : je maso z vysokého roštěnce mezi 6 a 12 žebrem. Název je odvozen podle svého vzhledu, který připomíná tradiční indiánskou sekeru. Nachází se ve velmi pohyblivé části zvířete. Steak je krásně prorostlý tukem, hodí se na pomalé pečení, pro přípravu na grilu při jakékoliv teplotě. Bývá označován jako nejšťavnatější steak. Stařeno suchou metodou cca 2 měsíce
Vyzrálý T-bone steak, 1 - 1,2 kg
T-bone steak: Steak je z horní části hovězího hřbetu ze stany hovězí kýty. Název je odvozen od tvaru kosti připomínající písmeno T. Skládá se ze dvou druhů mas- nízký roštěnec a pravá svíčková. Řeže se na cca 5cm silné plátky. Hodí se k tepelné úpravě na grilu, pánvi - díky kosti zůstane maso krásně šťavnaté. Steaky vynikají výraznou chutí, kterou stačí zlehka podpořit solí a pepřem - marinování by mohlo jejich chuť přebít. T-bone steak je králem steaků. Stařeno suchou metodou cca 2 měsíce.
VYBERTE SI TO PRAVÉ MASO
Veškeré informace o mase a masových produktech Beefshopu najdete u daného produktu, ale také Vám je rádi zodpovíme, ukážeme a dáme ochutnat stačí jen napsat.