Náš příběh

Jsme malé, nebo ideálně velké, masové bistro s rodinnou atmosférou, které umí předat jedinečnou práci s masem na každý talíř. Všichni, dva, do toho dáváme nejvíc ze sebe. Byl to prostě náš sen, odvádět dobrou práci a být odměněn spokojenými a vracejícími se zákazníky. A to se nám plní. 

Začali jsme malým bistrem v Chorvatské ulici, kde jsme postupně zdokonalovali naše produkty tak, že už nám prostory nestačili a museli jsme se přesunout do větších prostor MÁNESOVY ulice na PRAZE 2

Fungujeme na rezervace, protože chceme každému zákazníkovi dopřát ten nejlepší požitek z jídla. Jde prostě o zážitek, který nemáte všude jinde. Pokud chcete náš velmi osobitý šéf Vás přizve ke grilu a můžete si zkusit přípravu vlastního steaku, nebo mu ochutnávat od ruky, vybrat si z naší chladící skříně přesně ten steak nebo kus flákoty, který se Vám líbí, ochutnat náš masový džus ,,TEKUTÉ MASO". Prostě, chceme Vám to udělat hezký.      

NEJVĚTŠÍ HIT ,,TEKUTÉ MASO"

SAMY NAŠI ZÁKAZNÍCI NAZVALI NÁŠ PEČENÝ HOVĚZÍ VÝVAR ,,TEKUTÉ MASO". 

Jde o pečený hovězí vývar, který je tažený na mírném ohni minimálně 14 dní. Pečlivě vybíráme suroviny, které mu díky svému pomalému vaření dodají neskutečné chutě a tu pravou barvu a konzistenci. Ne, není přibarvovaný, není tam chemie, nejsou tam stabilizátory, prostě je tak silný a dobrý sám o sobě. 

Přijít si na to, jak získat z masa a kořenové zeleniny to co opravdu chceme nás stálo mnoho vylitých hrnců pokusů, mnoho let upravování receptury a postupů. A tohle je naše beefshop miminko vypiplané od úplného začátku do takového zdárného konce.    

Copyright © 2020 | beefshop.cz